ZEM KIDS – altfel de After School

Nu lasa sa treaca nicio saptamana fara pregatirea copilului tau pt o viata sanatoasa! ZEM KIDS e un altfel de After School: health coaching, kinetoterapie, yoga, educatie emotionala, gatit sanatos, tricotat, cusut, realizat parfumuri naturale, acordarea primului ajutor si…joaca pe aleea terapeutica.
„Furam” startul scolii si continuam apoi toata toamna 2019 programul ZEM KIDS – un altfel de after school! De fapt, sunt stagii de pregatire a copilului tau pentru a avea un stil de viata sanatos care sa-l ajute, zi de zi, sa devina un adult sanatos!

Nutritionisti, health coaches, medici, psihoterapeuti, kinetoterapeuti, fauritori de parfumuri si uleiuri naturale sau de lucrusoare cusute si tricotate il asteapta pe copilul tau la ZEM KIDS – un altfel de after school.
CAND: stagiile de pregatire after school ZEM KIDS au loc in fiecare saptamana, vineri-sambata, cate 6 ore intensive de workshopuri indoor + activitati outdoor. Atentie: vineri, sosirea e intre 12:30-13:00 iar sambata, intre 09:30-10:00 (exceptie 6-7 septembrie cand ambele zile incep la 09:30)!
UNDE: la ZEM Center, pe str. Brancusi 53, Cluj-Napoca (vizavi de Gradinita Tandarica)
LOCURI limitate: 10 copii, cu varste intre 6-12 ani /zi
PRET: 99 lei/zi cash la fata locului (*pretul scade la 350 lei/4 zile after school platite in avans)
INCLUS in pret:
– 6 ore de activitati intense, de pregatire pentru un stil de viata sanatos
– 1 masa principala + gustari sanatoase
– toate materialele cu care lucreaza
– foto si video din timpul activitatilor
– suveniruri si retete gastronomice pentru acasa
– 1 voucher-cadou pt parinti cu 10% reducere la terapii oferite de ZEM Center
Programul ZEM KIDS – un altfel de after school este o investitie pe termen lung pentru ca il ajuta pe copilul tau sa ajunga un adult sanatos! Vezi calendarul si tematicile si inscrie-ti copilul acum! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfE4m3UzZ1HKWBbbUNsjZyYaPrIFu9-6wbt6T_Bg88vauLs6w/viewform

Pentru alte detalii contactati-ne la:
Tel.: 0740484054 – fondator si manager ZEM Lia Valendorfean, contact@zemcenter.ro