ZEM Center vine la tine acasă!

VESTE BUNĂ: începând din 23 martie mutăm ședințele de Psihoterapie, Educație Emotională pentru Copii și Kinetoterapie la tine acasă, prin online!

CU CE TE AJUTĂM:
Pentru că știm că în aceste momente cu toții avem nevoie de sprijin emoțional / psihic, îți suntem în continuare alături cu ședințele de Psihoterapie. Vei putea discuta cu psihoterapeuta noastră Alexandra Jarda despre tot ce te frământă azi: îngrijorările cu privire la situația în care ne aflăm, managementul stresului, probleme de anxietate, atacuri de panică, comunicarea eficientă cu copiii, gestionarea programului copiilor și al vostru fiind acasă împreună non-stop, gestionarea relației de cuplu etc.
În plus, mutăm și întâlnirile de Educație Emoțională în online, unde copilul/copiii tăi vor putea continua sa beneficieze de instrumente utile de gestionare a emoțiilor: „spray-ul de curaj”, „tubul furiei”etc.
‼️Pentru a trata / preveni dureri fizice mai vechi sau mai noi (de spate, umeri, gât, brațe, picioare), pentru relaxarea mușchilor obosiți sau dureroși, pentru întărirea mușchilor slăbiți și pentru a îndrepta și menține o postură corectă și chiar pentru a te recupera mai rapid după diferite operații, îți oferim în continuare ședințele de Kinetoterapie cu terapeuta noastră Cristiana Prunean. Pe Cristiana o cunoașteți mulți dintre voi, știți că are mulți ani de experiență iar exercițiile ei sunt foarte eficiente redându-vă mobilitatea, energia și buna dispoziție!

CUM PROCEDEZI: de luni pana vineri, între 12:00 și 18:00 poți beneficia de ședințele de Psihoterapie, Educație Emoțională și Kinetoterapie pe baza de programare la tel 0740484054 sau mesaj pe pagina de Facebook ZemCenter. E necesar să ai un telefon, laptop, computer și acces la internet, pe Whatsapp sau FaceTime.

AJUTORUL NOSTRU: vrem să contribuim cum putem la depășirea cu bine a acestei perioade, împreună! De aceea, ZEM Center vine la tine acasă si de aceea scădem si prețurile: 100 lei pentru Psihoterapie adulți, 80 lei pentru Psihoterapie Copii, 130 lei pentru Psihoterapie de Familie / Cuplu și 50 lei pentru Educație Emotionala pentru Copii.
Prețul redus pentru Kinetoterapie e 70 de lei.

Plata se face prin transfer bancar în contul SC HENGRIS SRL RO93BTRLRONCRT0339332501 cu mențiunea „plata ședința Psihoterapie / Educație Emoțională ” sau „plata ședința Kinetoterapie”, după caz.

Te așteptăm cu același profesionalism și rezultate bune pentru sănătatea ta!
Lia & echipa ZEM Center