Tu cum faci fata umezelii si asteniei? ZEM Center iti propune, intr-o atmosfera de profunda relaxare, noi strategii pentru redobandirea starii tale de bine, mai ales acum, cand si tu esti afectat(a) de umezeala atmosferica, instabilitatea vremii care se lasa cu dureri de cap sau de spate, oboseala de care nu mai scapi, raceala, viroze, inflamatii si dureri de oase.

Aceasta stare de rau, de „astenie” apare in perioade cu temperaturi fluctuante, umezeala, diminuarea sau absenta soarelui, hrana saraca in legume si fructe proaspete, lipsa miscarii in aer liber etc. De asemenea, poate interveni si dezechilibrul emotional manifestat prin simptome precum slabiciunea fizica, oboseala cronica, insomnia, tendinta de izolare, pofta crescuta de mancare sau dimpotriva, pierderea apetitului. Schimbarile de dispozitie caracterizeaza de asemenea dezechilibrul emotional, predominante fiind tristetea, deznadejdea, starile de neputinta sau inutilitate. Daca te gasesti intr-o situatie similara celei descrise mai sus, asta ar trebui sa te ingrijoreze si sa faci pasul spre o interventie rapida, pentru ca poate fi vorba despre o depresie sau anxietate.

Intrebarea este: ce sa faci? Raspunsul ti-l oferim noi prin solutiile personalizate pe care le gasim impreuna cu terapeutii ZEM Center. Poti fi ajutat cu un reset la nivelul intregului organism prin tehnica Bowen; poti fi ajutat prin tehnica Psihoterapiei sa intelegi cauza starilor tale astenice si a dispozitiei proaste (depresive) si desigur, sa iti recapeti echilibrul si starea de bine. De asemenea, o analiza a stilului tau de viata, a bolilor si a istoricului familial, dublata de identificarea vulnerabilitatilor corpului tau prin metoda citirii irisului, numita Iridologie, va fi premiza pentru identificarea schimbarilor necesare si punerea la punct al unui plan de viata sanatos (nu dieta!), care sa iti ridice calitatea vietii.

Pachetele noastre de sanatate iti pot reactiva bucuria si pofta de viata, chiar daca in ultimul timp ti-a fost mai greu sa zambesti. Alege dintre: „ReSet Sanatate” „ReSet Silueta & Frumusete”, „ReSet Emotii in familie/cuplu”, „Anti-stres”, „Masaj Raindrop (cu uleiuri esentiale pure Young Living)”, „Lifting facial natural Rejuvance” sau „Abonament Bowen de Familie”.

Tu cum faci fata umezelii si asteniei? Te ajutam cu drag la ZEM Center! 🙂