Terapia Bowen

Terapia Bowen este o tehnica manuala, holistica si fara efecte secundare care reechilibreaza organismul din punct de vedere fizic si emotional, lucrand prin sistemul nervos, circulator si limfatic. Academia Bowen din Australia instruieste si acrediteaza toti terapeutii de la nivel mondial. In unele state, terapia Bowen este decontata prin sistemul national de asigurari de sanatate!

DETALII

Kinetoterapie

Kinetoterapia este o forma terapeutica individualizata, ce utilizeaza mai multe tipuri de exercitii fizice si poate fi parte a programelor terapeutice profilactice sau de recuperare dupa fracturi, contuzii, afectiuni ale coloanei s.a. sau de recuperare dupa accidente sportive. Se combina excelent cu terapia Bowen pentru rezolvarea problemelor de muschi si oase!

DETALII

Psihoterapie

Psihoterapia este o terapie prin cuvinte. Aceasta îi ajută pe oameni să facă față mai bine dificultăților emoționale și comportamentale cu care se confruntă. O persoană care ia decizia de a merge la psihoterapie este o persoană care are curajul de a accepta că are o vulnerabilitate. Conștientizarea faptului că există ceva ce te deranjează este primul pas spre vindecare.

DETALII

Naturopatie si Iridologie

Naturopatia este o abordare globala a persoanei, avand ca scop trecerea la un stil de viata sanatos prin armonizarea dezechilibrelor fizice si psiho-emotionale, cu ajutorul a 10 tehnici naturale (prin nutritie, fitoterapie, iridologie s.a.). Se livreaza un plan personalizat de viata sanatoasa pentru fiecare pacient.

DETALII

Masaj Raindrop

Raindrop este o procedură eficienta si non-invaziva prin care iti poti mentine sanatatea si functionalitatea optima a coloanei vertebrale. Si asta se intampla foarte simplu, tehnica uzand de actiunea antivirala, antibacteriana si anti-inflamatorie a nu mai putin de…9 uleiuri esentiale Young Living!

DETALII