Suntem un centru de Bowen si inca mai mult decat atat! Lucram cu cei mai buni terapeuti si iti oferim alternativ sau impreuna cu Terapia Bowen si: Kinetoterapie – pentru probleme legate de oase si muschi; Psihoterapie – pentru suferinte emotionale; Educatie Emotionala pentru copiii de peste 3 ani. Pentru sanatatea coloanei tale vertebrale iti aplicam un masaj special, cu uleiuri esentiale de la Young Living, Raindrop. Pentru pastrarea frumusetii si tineretii fetei tale iti oferim liftingul facial natural Rejuvance. Abonamentele de terapie de 5,10 si 15 sedinte dar si pachetele de terapii cu pret special sunt ajutorul nostru pentru tine!

Presupunand ca nimic din toate astea nu te ajuta, suntem langa tine mai departe, facilitandu-ti consultatii la colaboratorii nostri: dr. Homeopat, dr. Nutritionist, dr. specializat pe Biorezonanta. Suntem langa tine pas cu pas, nu te abandonam pana nu iti regasesti starea de sanatate, de bine, de echilibru – asta este ceea ce diferentiaza ZEM Center fata de alti terapeuti individuali sau grupati care ofera Bowen sau alte terapii complementare in Cluj!

Avem o prezenta activa si in educatie, cu grupurile de „Educație emoțională” si „Gatit sanatos” dedicate copiilor intre 4-6 ani si 7-9 ani. Evenimentele pentru copii sunt anuntate pe pagina facebook.com/ZemCenter la sectiunea „Evenimente”.

Terapia Bowen

Terapia Bowen este o tehnica manuala, holistica si fara efecte secundare care reechilibreaza organismul atat fizic cat si emotional, lucrand prin sistemul nervos, circulator si limfatic. Academia Bowen din Australia instruieste si acrediteaza toti terapeutii de la nivel mondial. In unele state, terapia Bowen este decontata prin sistemul de asigurari de sanatate!

DETALII

Kinetoterapie

Kinetoterapia este o forma terapeutica individualizata, ce utilizeaza mai multe tipuri de exercitii fizice si poate fi parte a programelor terapeutice profilactice sau de recuperare dupa fracturi, contuzii, afectiuni ale coloanei s.a. sau de recuperare dupa accidente sportive. Se combina excelent cu terapia Bowen pentru rezolvarea problemelor de muschi si oase!

DETALII

Psihoterapie

Psihoterapia este o terapie prin cuvinte. Aceasta îi ajută pe oameni să facă față mai bine dificultăților emoționale și comportamentale cu care se confruntă. O persoană care ia decizia de a merge la psihoterapie este o persoană care are curajul de a accepta că are o vulnerabilitate. Conștientizarea faptului că există ceva ce te deranjează este primul pas spre vindecare.

DETALII
bowen la frunte

Lifting facial Rejuvance

Tehnica Rejuvance este o metoda de tratament facial complet naturala, constand in miscari aplicate delicat cu degetele, in cadrul a 6 sedinte consecutive. In plus fata de efectul de infrumusetare si intinerire a pielii fetei, tehnica este eficienta si in cazul migrenelor, stresului sau tulburarilor articulatiei temporo-mandibulare!

DETALII

Masaj Raindrop

Raindrop este o procedură eficienta si non-invaziva prin care iti poti mentine sanatatea si functionalitatea optima a coloanei vertebrale. Si asta se intampla foarte simplu, tehnica uzand de actiunea antivirala, antibacteriana si anti-inflamatorie a nu mai putin de…9 uleiuri esentiale Young Living!

DETALII