Suntem un centru de Bowen si inca mai mult decat atat! Lucram cu cei mai buni terapeuti si iti oferim alternativ sau impreuna cu Bowen si: Kinetoterapie – pentru probleme legate de oase si muschi; Psihoterapie – pentru probleme emotionale; Naturopatie-Iridologie – pentru orice probleme legate de functionarea organelor interne, de nivelul energiei tale vitale in general. Pentru frumusetea ta exterioara si interioara dar mai ales pentru sanatatea coloanei tale vertebrale iti aplicam un masaj special, cu uleiuri esentiale de la Young Living, Raindrop. Abonamentele de terapie de 5,10 si 15 sedinte dar si pachetele de terapii cu pret special sunt ajutorul nostru pentru tine!

Presupunand ca nimic din toate astea nu te ajuta, suntem langa tine mai departe, facilitandu-ti consultatii la colaboratorii nostri: dr. Homeopat, dr. Nutritionist, dr. specializat pe Biorezonanta. Suntem langa tine pas cu pas, nu te abandonam pana nu iti regasesti starea de sanatate, de bine, de echilibru – asta este ceea ce diferentiaza ZEM Center fata de alti terapeuti individuali sau grupati care ofera Bowen sau alte terapii complementare in Cluj!

Avem o prezenta activa si in educatie, cu stagiile de pregatire pentru un stil de viata sanatos, dedicate copiilor – unice in Cluj! Stagiile ZEM KIDS au scopul de a-i ajuta pe cei mici sa ajunga adulti sanatosi! Stagiile includ 2 tipuri de evenimente: atelierele „Nicio saptamana fara o zi de viata sanatoasa la ZEM KIDS” dedicate copiilor de 5+ si grupurile de „Educație emoțională” dedicate copiilor de 4-6 ani si 7-9 ani. Stagiile ZEM KIDS sunt sustinute de experti in domeniile lor: psihoterapeuti, medici, nutritionisti, consilieri in psihologia sanatatii etc. si sunt anuntate pe pagina facebook.com/ZemCenter la sectiunea „Evenimente”.

tratament bowen la spate

Terapia Bowen

Terapia Bowen este o tehnica manuala, holistica si fara efecte secundare care reechilibreaza organismul din punct de vedere fizic si emotional, lucrand prin sistemul nervos, circulator si limfatic. Academia Bowen din Australia instruieste si acrediteaza toti terapeutii de la nivel mondial. In unele state, terapia Bowen este decontata prin sistemul national de asigurari de sanatate!

DETALII
terapia bowen la barbati

Kinetoterapie

Kinetoterapia este o forma terapeutica individualizata, ce utilizeaza mai multe tipuri de exercitii fizice si poate fi parte a programelor terapeutice profilactice sau de recuperare dupa fracturi, contuzii, afectiuni ale coloanei s.a. sau de recuperare dupa accidente sportive. Se combina excelent cu terapia Bowen pentru rezolvarea problemelor de muschi si oase!

DETALII
Alexandra Jarda stand pe canapea

Psihoterapie

Psihoterapia este o terapie prin cuvinte. Aceasta îi ajută pe oameni să facă față mai bine dificultăților emoționale și comportamentale cu care se confruntă. O persoană care ia decizia de a merge la psihoterapie este o persoană care are curajul de a accepta că are o vulnerabilitate. Conștientizarea faptului că există ceva ce te deranjează este primul pas spre vindecare.

DETALII
o mana de nuci

Naturopatie si Iridologie

Naturopatia este o abordare globala a persoanei, avand ca scop trecerea la un stil de viata sanatos prin armonizarea dezechilibrelor fizice si psiho-emotionale, cu ajutorul a 10 tehnici naturale (prin nutritie, fitoterapie, iridologie s.a.). Se livreaza un plan personalizat de viata sanatoasa pentru fiecare pacient.

DETALII
masaj raindrop la femeie

Masaj Raindrop

Raindrop este o procedură eficienta si non-invaziva prin care iti poti mentine sanatatea si functionalitatea optima a coloanei vertebrale. Si asta se intampla foarte simplu, tehnica uzand de actiunea antivirala, antibacteriana si anti-inflamatorie a nu mai putin de…9 uleiuri esentiale Young Living!

DETALII