O ploaie de..uleiuri aromate si aducatoare de sanatate, direct pe spatele tau: Tehnica Raindrop

 Daca si tu te numeri printre cei cu dureri de spate, tehnica Raindrop este o mina de aur pentru tine! Raindrop este o procedură eficienta si non-invaziva prin care iti poti mentine sanatatea si functionalitatea optima a coloanei vertebrale. Si asta se intampla foarte simplu, tehnica uzand de actiunea antivirala, antibacteriana ai anti-inflamatorie a nu mai putin de…9 uleiuri esentiale!

Raindrop este un masaj bland si incredibil de placut, ce iti da un sentiment de imbunatatire a starii generale, o senzatie de relaxare si energizare in acelasi timp; uleiurile esentiale terapeutice fiind aplicate nediluate pe talpi si pe spate. Scopul este de a stimula absolut fiecare organ, muschi si oase pana la nivel celular, cu ajutorul acestor uleiuri minunate.

Care sunt efectele terapeutice ale Raindrop?

Insa dincolo de latura relaxanta (care poate fi obtinuta si printr-un masaj obisnuit), tehnica Raindrop are multiple efecte terapeutice: reduce durerile de spate prin realinierea coloanei vertebrale, are efect antibacterian si antiviral, reduce procesele inflamatorii din corp, sustine sistemul imunitar, elimina infectiile respiratorii, stimuleaza activitatea sistemului circulator, detoxifica intregul corp, imbuntateste capacitatea de concentrare, elimina stresul si anxietatea si echilibreaza energetic. Nici nu mai e nevoie sa mentionam starea de buna dispozitie care vine la pachet cu acest masaj!

Este important de retinut faptul ca, deoarece tehnica Raindrop stimuleaza detoxifierea organismului, este esential sa se bea multa apa dupa sesiunea de masaj, pentru a se evita stagnarea de fluide toxice in organism.

Uleiurile esentiale utilizate in masajul Raindrop sunt: Valor, Oregano, Thyme/Cimbru, Busuioc, Cypress/ Chiparos, Wintegreen/ Salcie de Himalaya, Marjoram/ Maghiran, Aroma Siez, Peppermint/ Menta piperata.

Ce sunt uleurile esentiale terapeutice?

 Uleiurile esentiale sunt lichide volatile aromatice distilate din: arbusti, flori, copaci, radacini si seminte. Sunt foarte concentrate si mult mai puternice decat ierburile uscate. Procesul de distilare este cel care face uleiul esential atat de concentrat. Uleiurile Young Living sunt 100% organice, cultivate in conditii ecologice si sunt special recoltate si distilate la abur pentru a asigura un grad terapeutic maxim.

 La ce te ajuta masajul Raindrop?

Relaxare: creste buna dispozitie si imbunatateste starea de spirit

Reechilibrare emotionala

Detoxifierea organismului

Intarirea aparatului locomotor

Consolidarea sistemului imunitar

Relaxarea muschilor

Eliminarea problemelor coloanei vertebrale: scolioza, cifoza, dureri cronice de spate

Tratarea afectiunilor sistemului osteo-muscular

Reducerea inflamatiilor si distrugerea patogenilor virali si bacterieni

Inlaturarea disconfortului respirator

Sporirea vitalitatii si a energiei vitale a organismului.

Tehnica Raindrop este compatibila cu alte terapii cum sunt: Iridologia, Naturopatia (Nutritia), Psihoterapia dar nu si cu alte terapii manual sau energetice.