Este o terapie orientala straveche practicata de mii de ani pentru ameliorarea starii de sanatate a omului. La baza reflexoterapiei stau punctele reflexogene asupra carora se aplica presiune prin tehnici de masaj speciale.

Beneficii reflexoterapie

Reflexoterapia se aplica cu succes in caz de dureri de dinti, migrene, ameteala, rinite, pierderea auzului la batrani, dureri de ceafa, spondiloza cervicala, bursite, umeri intepeniti sau durerosi etc., dar ajuta si la regasirea echilibrului si a calmului.

De asemenea, poate ameliora si vindeca boli ale tuturor sistemelor corpului:
  • Sistemul imunitar (alergii, artrita, infectii), sistemul endocrin (diabet, hipotiroidie, hipertiroidie, prostata marita)
  • Sistemul digestiv (indigestie, hernie hiatala, aciditate crescuta, sindromul colonului iritabil), sistemul reproducator
  • Sistemul articular si osteo-muscular (rupturi musculare, distrofie musculara, discopatie, osteoartrita), sistemul nervos central (paralizii), probleme psihologice (tulburari maniaco-depresive, afectiuni legate de stres, hiperactivitate)
  • Sistemul urinar (cistita, pietre la rinichi, pietre la vezica, infectii renale), sistemul circulator (anemie, angina pectorala, arteroscleroza, hipertensiune), sistemul respirator (raceli si gripe, astm, bronsita)

Te asteptam la ZEM Center Cluj-Napoca pentru o sedinta de masaj reflexoterapie. Pretul unei sedinte de reflexoterapie il gasesti in pagina Preturi.

PROGRAMEAZA-TE ACUM >