Promisiunea noastra pentru 2019: sanatate! E cea mai buna!

Suntem un centru de Bowen si inca mai mult decat atat! Si in 2019 lucram cu cei mai buni terapeuti si iti oferim alternativ sau impreuna cu Bowen si: Kinetoterapie – pentru probleme legate de oase si muschi; Psihoterapie – pentru probleme emotionale; Naturopatie-Iridologie – pentru orice probleme legate de functionarea organelor interne, de nivelul energiei tale vitale in general.

Pentru frumusetea ta exterioara si interioara iti aplicam un masaj special, cu uleiuri esentiale de la Young Living, „Raindrop” – noutatea absoluta a anului 2019.

Abonamentele de terapie de 5,10 si 15 sedinte dar si pachetele de terapii cu pret special sunt ajutorul nostru pentru tine!

Presupunand ca nimic din toate astea nu te ajuta, suntem langa tine mai departe, facilitandu-ti consultatii la colaboratorii nostri: dr. Homeopat, dr. Nutritionist, dr. specializat pe Biorezonanta. Suntem langa tine pas cu pas, nu te abandonam pana nu iti regasesti starea de sanatate, de bine, de echilibru – asta este ceea ce diferentiaza ZEM Center fata de alti terapeuti individuali sau grupati care ofera Bowen sau alte terapii complementare in Cluj!

Avem o prezenta activa si in educatie, cu stagiile de pregatire pentru un stil de viata sanatos dedicate copiilor – unice in Cluj! Stagiile ZEM KIDS au scopul de a-i ajuta pe cei mici sa ajunga adulti sanatosi! Stagiile includ 2 tipuri de evenimente: atelierele „Nicio saptamana fara o zi de viata sanatoasa la ZEM KIDS” dedicate copiilor de 5+ si grupurile de „Educație emoțională” dedicate copiilor de 4-6 ani si 7-9 ani. Stagiile ZEM KIDS sunt sustinute de experti in domeniile lor: psihoterapeuti, medici, nutritionisti, consilieri in psihologia sanatatii etc. si sunt anuntate pe pagina facebook.com/ZemCenter la sectiunea „Evenimente”.

Continuam sa va primim cu drag, atat la terapie cat si la evenimentele noastre pentru copii si adulti. Sa avem un an nou cu multa, multa sanatate!