Liftingul facial Rejuvance este un lifting natural, solutia perfecta pentru problemele tale, fara a trebui sa apelezi la injectii sau operatii. (credit foto: rejuvance.ro)

Tehnica Rejuvance este o metoda de tratament facial complet naturala, constand in  miscari aplicate delicat cu degetele in cadrul a 6 sedinte consecutive. In plus fata de efectul de infrumusetare si intinerire a pielii fetei, aceasta tehnica este eficienta si in cazul migrenelor, stresului sau tulburarilor articulatiei temporo-mandibulare!

Acest masaj facial are la baza tehnici de relaxare a tesutului conjunctiv si de eliminare a contractiilor muschilor fetei, tinand cont de caracteristicile expresiei faciale ale fiecarei persoane in parte. Prin miscari specifice, ca o mangaiere, se adreseaza pe rand tuturor tesuturilor moi ale fetei, superficiale si de adancime (piele, tesut conjunctiv si muschi), restabilind fluxul normal al nutrientilor si eliberand aderentele, conferind astfel elasticitate pielii si tonus muschilor. Totusi, efectul estetic al tehnicii depinde de varsta clientului, de starea de sanatate, de calitatea pielii, adancimea ridurilor si constitutia sa personala.

Beneficii lifting facial Rejuvance:

  • Hidratarea pielii fetei (vizibil inca de la prima sedinta)
  • Tonifierea intregii musculaturi de la nivelul fetei, scalpului, gatului si decolteului
  • Un ten mai curat
  • Un ten mai ferm
  • Intinerirea fetei

Te asteptam la sediul ZEM Center din Cluj-Napoca pentru a incerca si tu liftingul facial natural Rejuvance! Rejuvance se poate cumpara sub forma de Voucher-Cadou, un cadou de lux pentru cineva important din viata ta. Pretul unei sedinte de lifting facial Rejuvance este de 200 lei; optiuni de abonamente cu pret special gasesti in pagina Preturi.

PROGRAMEAZA-TE ACUM >