Sunt mamica, sotie si antreprenor, am competente in jurnalism, comunicare & pr, management de proiecte europene. La ZEM Center ajut femeile ca tine sa aiba grija de familia lor (si) prin terapiile complementare! In plus, voluntar ajut mamicile antreprenor din Cluj in activitatile lor legate de comunicare, relatia cu presa, organizarea de evenimente, copywrite s.a.
Misiunea pe care mi-am asumat-o la ZEM Center este sa includ terapiile complementare in viata/obiceiurile/rutina clujenilor, prin prestarea de servicii de terapii diferite + educatie pentru copii pe „stil de viata sanatos”. Suntem un centru de Bowen si inca mai mult decat atat! Lucram cu una dintre cele mai bune echipe de terapeuti din oras si oferim 5 terapii: Bowen, Kinetoterapie, Psihoterapie, masaj Raindrop (cu uleiuri esentiale Young Living), lifting facial natural Rejuvance si programul ZEM KIDS care cuprinde ateliere diverse cum ar fi: Educatie Emotionala, Gatit Sanatos s.a.

Toate terapiile noastre pot fi cumparate si sub forma de Voucher-Cadou, un cadou aducator de sanatate, de oferit cuiva drag. Cred ca singurul criteriu de alegere a unui terapeut ar trebui sa fie profesionalismul s─âu si rezultatele obtinute (nu deplasarea la domiciliu, nu pretul mic sau altceva). Te astept la ZEM Center pe str. Brancusi 53 sa ne cunoastem si sa va ofer preturi speciale la abonamente si un masaj reflexogen gratuit pe aleea terapeutica instalata in curte, pe perioada verii ­čÖé
Te invit sa te convingi ca iti poti regasi echilibrul fizic si emotional la ZEM, asa cum mi s-a intamplat si mie personal si altor cateva sute de pacienti care ne-au trecut deja pragul! Sanatate multa tuturor membrilor familiei tale!

poza cu Lia

LIA VALENDORFEAN
fondator si manager