Incepe sezonul cald cu o schimbare, descopera noile pachete de terapii.
Noile abonamente si pachete premium ZEM au fost pregatite special pentru tine si familia ta. De ce ai vrea sa le incerci? Explic in randurile de mai jos…
 
Mie îmi place să cred că nu există o singură cale spre sănătate. Există una potrivită pentru mine sau familia mea, la un anumit moment. Din acest punct de vedere, prefer sa mă informez, să am în mânecă “asul” atunci când e nevoie, fără să mă panichez și să iau decizii pripite cum ar fi o operație ne-necesară sau o porție de antibiotice în plus. Și, bineînțeles, fac prevenție printr-un stil de viață sănătos, care pentru mine înseamnă echilibru, și prin ascultarea propriului organism.

Îmi place când aflu că există protocoale de stimulare a imunității copiilor, pe cale naturală (care să le ușureze adaptarea la grădi și școală!); când aflu că graviduțele pot fi ajutate să mențină sarcina, să evite/înlăture complicațiile, să nască natural și să aibă lapte pentru puiuț. La fel de tare îmi place faptul că adulții pot fi pregătiți pentru o intervenție chirurgicală și după aceasta pot fi recuperați rapid aplicându-se și metode alternative, pe lângă medicație. Recuperarea poate fi accelerată inclusiv în cazul afecțiunilor spatelui, după accidente de muncă, sportive sau accidente cerebrale vasculare. Paleta afecțiunilor unde se poate interveni (și) cu terapii complementare este largă (numai la copii: lipsa de somn, neliniște și agitație, colici, canal lacrimal înfundat, constipație, displazie de șold, răceli, viroze, pneumonii, alergii, astm, autism, ADD/ADHD, deficit de creștere, reechilibrare pre-vaccinare și post-vaccinare, disfuncții motorii, de vorbire, enurezis, paralizii, diabet, disfuncții renale, afecțiuni ale inimii, stres, depresie, anxietate s.a.).

Dar dincolo de aplicabilitatea terapiilor complementare, îmi place să știu câte ceva despre cabinetul unde merg, cine e terapeutul care îl tratează pe copilul meu acolo, ce rezultate anterioare are, dacă doare și în cât timp se văd rezultatele. Sunt mai multe aspecte de reținut aici: terapiile complementare nu dor iar corpul reacționează absolut întotdeauna în ritmul permis de resursele pe care le are la dispoziție în momentul respectiv (cu alte cuvinte, niciun terapeut profesionist nu va avansa un număr de ședințe necesare). Un alt aspect important ține de reacțiile corpului, care, cu cât e mai încărcat de afecțiuni și de toxine, cu atât trebuie să-și tureze mai tare motoarele, putând să dea dureri de cap la propriu, însoțite sau nu de amețeli, vărsături și intensificarea temporară a durerii, în zona cu probleme. Dar asta nu înseamnă că terapia nu “funcționează” cum zic unii, ci dimpotrivă, este semnul clar că procesul de vindecare a început!

Dar poate cel mai mult îmi doresc să știu că, în eventualitatea în care copilul meu sau altcineva din familia mea are o situație de sănătate mai complicată, cu un traseu mai îndelungat pana la vindecare, nu sunt lasată baltă! Îmi doresc terapeuți care să fie lângă mine pas cu pas, să nu mă abandoneze până la regăsirea stării de sănătate, de bine, de echilibru. Iar exact asta te asteapta la ZEM Center, asta e promisiunea facuta odata cu noile abonamente si pachete premium ZEM pentru tine si familia ta. Abonamentele si Pachetele Premium de terapii pot fi oferite cadou sub forma Voucherului-Cadou ZEM!

Abonament de familie terapia Bowen: 10 sau 15 sedinte transferabile + 1 sedinta gratuita
Pachetul Anti-stres – relaxare profunda si inlaturarea anxietatii si depresiei cu terapia Bowen + Psihoterapie

Pachet ReSet Emotii in familie/cuplu – psihoterapie sistemica de cuplu si familie cu terapia Bowen + Psihoterapie

Pachetul ReSet Sanatate: reechilibrare fizica si emotionala cu Bowen + Psihoterapie + Naturopatie Iridologie
Pachetul ReSet Silueta & Frumusete: slabire, detox si stil de viata sanatos cu Bowen + Naturopatie-Iridologie + Masaj Raindrop
Meditatiile de Educatie Emotionala pt copii cu varste intre 4-6 ani si 7-10 ani
Programarile se fac la 0740484054 sau contact@zemcenter.ro

Lia Valendorfean, fondatorul și managerul ZEM Center