Imunitate scazuta: stii deja ce te asteapta

Mai ales in sezonul rece! Muci si tuse, otite recurente, raceli, viroze simple sau suprainfectate sau astmatiforme, enteroviroze cu greturi si varsaturi – la copii. Dureri de cap, dureri de spate, oboseala de care nu mai scapi, raceli, viroze, inflamatii si dureri de oase – la adulti. Ce poti face ca sa infrunti mai usor toate astea, fie ca esti adult, fie copil? Raspunsul este simplu: stii cauza, trebuie sa o tratezi. Imunitatea scazuta reclama tratament pentru imunitate!

Desigur, sunt mai multe cai naturale pentru a face acest lucru. Noi va propunem terapia Bowen in Cluj contra imunitatii scazute.  Stiti deja ca Bowen sau Bowtech este o terapie holistica, fara efecte secundare, care reechilibreaza organismul atat din punct de vedere fizic cat si emotional. Mesajele sunt transmise prin miscari delicate, efectuate de terapeut cu degetele pe anumite puncte specifice, lucrand prin sistemul nervos, circulator si limfatic.

Imunitate scazuta: stii deja ce te asteapta …ce poate nu stiai este faptul ca terapia Bowen este un aliat pe care te poti baza ca sa scapi de imunitatea scazuta si sa faci fata mai usor bolilor in special asociate sezonului rece dar nu numai. Bowen iti vine in ajutor in sezonul rece, prin protocolul ei special pentru ridicarea imunitatii! Parcurgand doar 7 sedinte de terapie Bowen, sistemul tau imunitar va deveni mai rezistent in fata imbolnavirilor si va putea accelera procesul de refacere. Tot terapia Bowen te ajuta si in tratarea simptomelor afectiunilor musculare si osoase. Cand sa vii la Bowen ?! Atat in faza premergatoare bolii, la primele simptome, cat si in faza acuta sau post-afectiune, pentru grabirea recuperarii.

Practicata periodic, terapia Bowen stimuleaza abilitatea organismului tau de a se vindeca de afectiuni acute, cronice sau dupa un accident/trauma, te ajuta la eliminarea durerilor si restrictiilor de oase si muschi, la inlaturarea blocajelor emotionale si iti ofera un plus important de energie in viata de zi cu zi!