Aceasta este o întâlnire despre cum puteți primi ajutor prin terapiile complementare – tu, familia ta, prietenii sau cunoștințele tale. Fie că suferiți de afecțiuni cronice sau acute, fie că vă doriți profilaxie și indiferent de vârsta pe care o aveți.

Pe 4 martie 2017, între orele 10.00-15.00, la sediul din str. Brancusi nr. 53, Cluj-Napoca, vă vor vorbi despre „Sănătate prin terapii complementare – Bowen și Nutriție”, doi dintre cei mai experimentați terapeuți.

Doamna Anca IGNAT, nutriționist și dietetician și dl. Călin CIFOR, terapeut Bowen, nivel Master, cu o vastă experiență. Noțiunile teoretice vor fi ilustrate cu cazuri concrete ale pacienților tratați cu terapia Bowen și nutriție.

Accesul publicului este gratuit (participanții care vor dori să facă o donație vor contribui astfel la susținerea viitoarelor evenimente în beneficiul public), iar întrebările și răspunsurile vor fi binevenite. Dezbaterile vor fi condimentate cu gustări și băuturi sănătoase din partea organizatorului, ZEM Center – centrul de terapii complementare. Doritorilor le vor fi oferite demonstrații de terapie Bowen în direct. ZEM Center va oferi fiecărui participant un voucher cu 20% reducere pentru o ședință de tratament Bowen.

Locurile sunt limitate la 15 persoane. Termenul limită pentru înregistrarea participării este 1 martie 2017, completand formularul https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJRRNDdIHtqQNFheRalxZpwcUup0cQFw2JU6GUzxNDak_k3Q/viewform

Pentru informații suplimentare poți suna la ZEM Center 0755777011 unde îți răspundem întotdeauna cu drag!
P.S. Stii persoane cărora crezi că le-ar fi utile informațiile? Trimite-le și lor acest anunț sau invită-i chiar tu 🙂

DSC_4981_edit_full