1 Octombrie
10:30 AM – 1:30 PM UTC+03

ZEM Center
str. Constantin Brancusi nr. 53, Cluj-Napoca

Peste fix 11 zile vei afla că terapia Bowen și Homeopatia nu sunt „hocus-pocus” și că, pentru fiecare dintre afecțiunile care te-ar putea supăra, există proceduri clare. Puteți primi ajutor prin terapiile complementare – tu, familia, prietenii -, fie că aveți afecțiuni cronice sau acute fie pentru profilaxie, și indiferent de vârstă.
Pe 1 octombrie 2016, între orele 10.30-13.30, vor vorbi despre „Sănătate prin terapii complementare – Bowen și Homeopatie” dna Ștefana Kulcsar, terapeut Bowen, nivel master, și dna dr. Diana Dragoș, medic de familie și homeopat cu o vastă experiență. Întrebările și răspunsurile vor fi binevenite. Dezbaterile vor fi condimentate cu gustări și băuturi sănătoase din partea organizatorului ZEM Center.
Doritorilor le vor fi oferite demonstrații de terapie în direct. ZEM Center oferă fiecărui participant un voucher cu 20% reducere pentru o ședință de tratament Bowen.
Intrarea este liberă; participanții care vor dori să facă o donație vor contribui astfel la susținerea viitoarelor evenimente în beneficiul public, organizate de ZEM Center.
Locurile sunt limitate la 20 de persoane. Termenul limită pentru înregistrarea participării este 29 septembrie 2016.
Rezervă-ți locul completand acest formular.
Pentru informații suplimentare poți suna la ZEM Center 0755777011 unde îți răspundem întotdeauna cu drag!
P.S. Stii persoane cărora crezi că le-ar fi utile informațiile? Trimite-le și lor acest anunț sau invită-i chiar tu.​