O poveste cu o tragedie care n-a reusit sa omoare speranta, o lupta intinsa pe cativa ani, o noua sansa si un final … dulce – aceasta este povestea din spatele ZEM.
Curiosi?!

Dimineata, cu 20 de minute inainte de masa, un laptisor de matca luat sublingual, 40 de picaturi de tinctura de propolis diluate in 100 de picaturi de apa si o lingurita de polen amestecata de cu seara cu o lingura de miere poliflora. Dupa micul dejun, ceai de macese si coaja de salcie, indulcit cu o lingura de miere si o lingurita de melanovit. Peste zi, alte sapte administrari diferite, completate de reflexoterapie si Bowen, bai parfumate cu miere si otet din miere s.a. Seara, de la capat.
Lista la vedere cu tot programul zilnic, grupele de alimente, combinatia lor corecta, distribuirea corecta a ratiilor zilnice de mancare, alimente excluse, alimente alcaline (permise) etc.

Si peste toate miere, miere si iar miere .. in total cam 5-7 linguri de miere in fiecare zi.

Toata aceasta “nebunie” dulce intinsa pe cativa ani – raspunsul la un diagnostic implacabil de infertilitate; o sentinta care, pentru un cuplu care-si doreste si nu reuseste sa procreeze poate fi o tragedie de netrecut.

In cazul povestii din spatele ZEM nu a fost asa; tragedia nu a reusit sa omoare speranta sau lupta.

copil cu degetul la miere

Noua sansa, data de terapiile complementare mana in mana cu medicina alopata avansata, au dus la un final … mic si dulce, cu bucle aurii si o pasiune nestavalita pentru … miere!

In limba maghiara, “méz” inseamna “miere”. La ZEM va oferim, cu speranta si incredere in reechilibrarea dvs. fizica si emotionala, tot ce e mai bun din terapiile complementare, exact asa cum mierea poliflora incununeaza tot ce e mai bun si parfumat din toate florile ….

Viziunea
ZEM Center, un puternic centru de terapii complementare, capabil sa trateze holistic o gama larga de afectiuni ale organismului uman.

Misiunea
Promovarea sanatatii prin cresterea gradului de constientizare a publicului larg asupra terapiilor complementare.

Valori
ZEM Center respecta valorile dreptului la sanatate, asa cum este el stipulat in Declaratia Universala a Drepturilor Omului si in Constitutia Organizatiei Mondiale a Sanatatii; valorile terapiei Bowen, asa cum sunt ele stipulate in documentele oficiale ale Academiei Bowen din Australia si valorile altor terapii complementare.

adresa noastra