O persoana care-si recunoaste durerea a facut un prim-pas spre vindecare – acesta este crezul meu ca psiholog si psihoterapeut. Incerc intotdeauna sa incurajez oamenii sa aiba deschiderea de a cere ajutor, sa aiba increderea ca pot reusi, ca exista o rezolvare atunci cand isi doresc cu adevarat.

Inca din anii adolescentei am avut un interes deosebit pentru oameni, pentru actiunile si suferintele lor si pentru tot ce tine de om ca fiinta fizica si spirituala. Desi absolvent de Drept, am realizat ca dorinta mea de implicare se indreapta mai degraba spre psihicul si emotiile umane. Aceasta curiozitate si empatie m-a determinat sa urmez studii de psihologie si sa ma implic activ in diverse activitati care trateaza si sprijina oamenii care au nevoie de ajutor.

M-am deschis si spre alte culturi, cu alte obiceiuri pe care nu le cunosteam, luand parte la diverse forme de vindecare psihice si sufletesti cu Manuel Villaescusa, un cunoscut psihoterapeut si șaman drag mie. Acestea m-au ajutat sa ma descopar si mai mult pe mine insumi și sa ajung la concluzia ca noi toti suntem fiinte vii pline de emotii, experiente, stari si suntem acaparati, din toate partile, de tot ce inseamna frumusetea vietii, dar si partile ei mai putin placute.

O concluzie: nu exista “nu contez, nu pot, nu merit”, exista “eu pot, eu reușesc, eu am curaj”!

DANI BURLA, PSIHOLOG SI PSIHOTERAPEUT

DANI BURLĂ
Psiholog si Psihoterapeut, Colaborator