Ca profesoara de biologie, unul dintre obiectivele importante pe care le-am urmarit a fost acela de a le transmite elevilor mei cum sa-si ingrijeasca corpul, printr-o alimentatie sanatoasa, prin contactul cu natura si prin sport. Terapia Bowen este inca o metoda naturala prin care poti sa ai grija de tine!

Am auzit pentru prima data de aceasta terapie de la o prietena, medic stomatolog, al carei baiat, avand tuse spastica, s-a simțit foarte bine in urma sedintelor de Bowen. Fetita mea cea mica, avand probleme cu constipatia si nereusind sa le rezolvam prin diferite tratamente, atat alopate cat si naturiste, am hotarat sa incercam terapia. Rezultatele au fost foarte bune, și ca urmare, fiind in concediu de maternitate, am considerat ca a urma trainingul Bowen este o sansa de a invata ceva nou și folositor, in primul rand pentru familie.

Au trecut mai bine de 8 ani de atunci, de cand sunt terapeut Bowen licentiat, si sunt recunoscatoare pentru bucuria pe care mi-o ofera zambetul copiilor pe care nu-i mai doare spatele, pentru zambetul mamelor care au reusit sa aiba copii si pentru starea de mai bine a tuturor celor carora le-am facut si le fac Bowen!

Bojan Cristina

CRISTINA BOJAN
terapeut Bowen nivel Master si profesor