Coronavirus si masuri simple de preventie
‼️ CORONAVIRUSUL este un tip de virus gripal, doar ca se pare ca se raspandeste mai repede decat alte virusuri. Subscriem si noi vocilor rationale din Romania si din Europa care indeamna la pastrarea calmului.
Intarirea imunitatii ramane una din cele mai bune metode de a face fata Coronavirusului si tuturor bolilor, in general.
Pentru asta va ajutam cu:
🍀 Protocol Bowen Imunitate Copii (7 sedinte) si 
🌳 Intarirea Imunitatii Adultilor cu Bowen (8 sedinte). Pentru programare rapida sunati-ne la 0740484054, pretul Bowen il gasesti aici!
In paralel, health coach Iulia Broscoi ne recomanda:
🥑 50-100% din fiecare masa sa fie cruda
🍋 Zilnic vitamina C liposomala peste 1000 mg
👤 Somn atât care are nevoie organismul, pana te trezești fără alarma
🧀 Reduse lactatele dar si zaharul si glutenul
Ce altceva e bine sa mai stim despre Despre Coronavirus si masuri simple de preventie, via Moise Guran, jurnalist:
1. Organizatia Mondiala a Sanatatii spune că deocamdată NU există dovezi că virusul se transmite prin aer, ci doar prin picăturile de salivă expectorate prin tuse sau strănut. Dar acest virus supraviețuiește mai mult timp pe obiecte, de unde și răspândirea lui rapidă. De aici cererea de a ne spăla cât mai des pe mâini, după ce am atins bara unui autobuz, coșul din supermarket, balustrada de pe casa scării sau clanța de la ușa blocului, în general corpuri și obiecte din locurile publice. Există geluri și șervețele dezifectante, pentru situația că nu te poți spăla imediat pe mâini.
2. Locurile aglomerate (inclusiv statul la cozi) sunt de evitat, dar plimbările în aer liber NU. Nu există încă motiv pentru grupa cea mai vulnerabila, oamenii varstnici, să se izoleze în casă, deci nici să facă provizii. Părinții nu prea știu să facă comenzi on-line, dar noi știm și le putem trimite lucruri, fără să aglomerăm noi înșine magazinele.
3. Purtarea măștii, în cazul în care nu ești bolnav, mai mult încurcă. Pentru că în mod inevitabil îți atingi fața cu mâinile ca să îți potrivești masca. Acest risc este greu evitabil pentru ochelariști, iar cei mai mulți bătrâni poartă ochelari.
Măștile sunt de unică folosință, nu pot fi dezinfectate și refolosite, iar după orice folosire în spațiul public trebuie aruncate într-un recipient închis, de preferat direct la gunoi. După aruncarea/manipularea unei măști folosite urmează obligatoriu spălatul pe mâini.
4. În caz de febră sau simptome de răceală, e mai bine să sune la medicul de familie (sau la 112 dacă starea e gravă), să ceară un sfat sau vizita acestuia la domiciliu decât să meargă la spital care, inevitabil, este un loc aglomerat în care vor întâlni oameni cu diferite afecțiuni.
Atât despre Despre Coronavirus si masuri simple de preventie. Va dorim multa sanatate!