Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.PUNE O INTREBARE!

PROGRAM
Luni – Vineri: 09:00 – 13:00 si 16:00 – 20:00
Sambata: INCHIS
Duminica: INCHIS

Email: contact@zemcenter.ro
Telefon: 0740484054 (programari intre 10:00 – 16:00)

Str. C. Brancusi nr. 53
Cluj-Napoca

ZEM Center este un puternic centru de terapii complementare, capabil sa trateze holistic o gama larga de afectiuni ale organismului uman. Venim in ajutorul tau cu terapii precum: Terapia Bowen, Kinetoterapie, Psihoterapie, Masaj Raindrop, Lifting Facial Rejuvance si cu Pachete Premium cu mixuri de terapii, care pot fi oferite cadou sub forma Voucherului-Cadou ZEM. Abonamentele de terapie de 5,10 si 15 sedinte dar si pachetele de terapii cu pret special sunt ajutorul nostru pentru tine!

Copiii cu varsta de peste 3 ani au șansa să primeasca indrumare emotionala si comportamentala participand la orele de Educatie Emotionala ale psiholoagei Alexandra Jarda.

Femeile se simt din nou frumoase, irezistibile si dorite gratie sedintelor de masaj cu uleiuri esentiale pure Raindrop si de lifting facial natural Rejuvance, sedinte oferite de terapeut Alexandra Chira.

ZEM Center este partener HAPPY KID, scaneaza codul QR pentru a descoperi beneficiul tau Happy Kid!

Iti oferim urmatoarele resurse de informare:
  • Website-ul
  •  Instagram
  • Facebook
  • Workshop-urile noastre pe teme de sanatate prin terapii complementare, dedicate atat copiilor cat si adultilor, unde poți întâlni persoane ca si tine, interesate de o viata sanatoasa si mai usoara.
  • Strada Constantin Brâncuși 53, Cluj-Napoca 400000