Cel mai apreciat masaj de catre femei: super masajul Raindrop

Tehnica Raindrop a fost dezvoltata de catre Gary Young in anii 80’ prin combinarea anumitor miscari si tehnici cu uleiurile esentiale, si avand la baza cercetarile sale si informatiile primite de la un saman indian. Aceasta tehnica nu este doar un masaj, ea ajutand la echilibrarea tuturor sistemelor si armonizarea lor: minte-corp-spirit.

Cu alte cuvinte, cu masajul Raindrop te adresezi in primul rand sanatatii si apoi frumusetii…pentru ca, intr-adevar, uleiurile lasa o piele mai frumoasa, renascuta! Dar scopul este de a stimula fiecare organ, muschi si oase pana la nivel celular, prin intermediul uleiurilor esentiale. Mai exact, atunci cand iti faci un masaj Raindrop iti detoxifici organismul, iti intaresti sistemul imunitar si ….foarte important! ti se reduc considerabil durerile de spate.

Nu in ultimul rand, Raindrop este un super-masaj pentru ca este o experienta foaaarte placuta, care iti da un sentiment de imbunatatire a starii generale, o senzatie de relaxare si de energizare in acelasi timp.

In timpul masajului se folosesc 9 uleiuri esentiale cu grad terapeutic, aplicate pe talpa, pe zona reflexogena a coloanei si pe spate, in picaturi ca de ploaie. Intervalul de timp in care uleiurile actioneaza difera de o persoana la alta, deoarece fiecare persoana este unica.

Cateva informatii despre uleiurile folosite la Raindrop:

  1. Valor II – ajuta la echilibrarea energiilor atat fizice cat si emotionale si ajuta corpul sa isi regaseasca echilibrul interior si verticalitatea.
  2. Oregano – este considerat un antibiotic natural. Acesta sustine sistemul imunitar si are rol antiinflamator.
  3. Cimbru – este puternic antimicrobian si ajuta la depasirea starii de oboseala si slabiciune fizica.
  4. Busuioc – curata si energizeaza, relaxeaza muschii si ajuta memoria.
  5. Chiparos – ajuta sistemul circulator si limfatic.
  6. Wintergreen – sustine sistemul muscular, osos si articulatiile.
  7. Maghiran – relaxeaza muschii, sprijina sistemul respirator si nervos, stimuleaza sistemul digestiv.
  8. Menta – calmeaza sistemul nervos, ajuta la detoxifiere, stimuleaza mintea si consolideaza efectul celorlalte uleiuri esentiale.
  9. Aroma Siez – complex de uleiuri esentiale cu puternic efect antiinflamator, reduce migrenele si durerile musculare.

Vino si tu sa incerci cel mai apreciat masaj de catre femei: super masajul Raindrop. Masajul Raindrop poate fi oferit in dar sub forma Voucherului-Cadou ZEM. Informatii si programari la 0740484054 sau contact@zemcenter.ro