A inceput postul Pastelui, cel mai lung post din an. Tu stii care sunt beneficiile postului tinut corect?! Noi ne-am propus sa ti le reamintim, chiar daca „vegan”, „vegetarian”, „alimentatie paleo” si alte cuvinte sunt mai la moda acum decat clasicul „post” ­čÖé

Organismul nostru detine capacitatea de a se detoxifia singur, insa un regim alimentar bogat in carne, produse lactate, zahar, produse procesate si sarac in legume si fructe ingreuneaza aceasta functie naturala a lui. In momentul in care exista un astfel de dezechilibru, toxinele se acumuleaza in organism, conducand la diverse simptome (fiind doar niste semnale de alarma) precum durerile de cap si cele osteo-articulare, oboseala, insomnia, colitele, problemele dermatologice, hipertensiunea arteriala etc.  Iar in ultima faza, putem vorbi de boli grave precum cancerul, bolile autoimune, diabetul zaharat, fibromialgia, accidentele vasculare etc.

Tocmai de aceea postul tinut corect, echivalentul unui regim bazat pe multe legume, fructe, seminte, nuci etc., este benefic intregului organism, mai ales in procesul de detoxifiere. Detoxifierea accelereaza autovindecarea organismului, creste nivelul de energie si claritatea mentala, imbunatateste somnul si curata organele noastre filtre: rinichii, ficatul, intestinele, pielea si plamanii.

La ZEM Center puteti beneficia de indrumarea Alexandrei George, absolventa a unui prestigios Institut de Naturopatie din Franta, si singurul naturopat-iridolog din Transilvania. Iridologia presupune o tehnica folosita de mii de ani: citirea irisului ochiului tau pentru identificarea punctelor fragilizate ale organismului, chiar inainte de aparitia afectiunilor. La randul ei, Naturopatia stimuleaza puterea vindecatoare a organismului si restabileste armonia in corp prin intermediul a 10 tehnici naturale, printre care nutritia, fitoterapia s.a. Alexandra George iti analizeaza corpul si iti livreaza solutii de imbunatatire a obiceiurilor de viata si scheme de tratament personalizate.