Sunt singurul naturopat acreditat din Transilvania. Cu multi ani in urma, am inteles destul de repede ca „hrana este primul nostru medicament” (Hipocrat) si ca reprezinta un factor determinant in sanatatea noastra. Asadar, dupa absolvirea Facultatii de Psihologie a UBB Cluj, am decis sa urmez un curs de tehnician nutritionist. Cu toate acestea, am simtit ca totusi ceva lipseste in abordarea pe care am dobandit-o la scoala.

Din fericire, am descoperit un pic mai tarziu naturopatia, pe care am primit-o cu bratele deschise. Am absolvit Scoala de Naturopatie AESCULAPE (Ecole Libre de Naturopathie AESCULAPE), in Franta, dupa 3 ani de formare. (AESCULAPE este cunoscuta pentru calitatea invatamantului sau, sub indrumarea unor profesori renumiti si pasionati precum medici, psihologi, osteopati, naturopati etc., fiind afiliata Federatiei Franceze a Scolilor de Naturopatie). Mai am specializari in: nutritie, stil de viata sanatos, psihologie, oligoterapie, fitoterapie, aromaterapie, gemoterapie, sarurile Shüssler, terapie Florala Bach si Iridologie.

In viziunea globala a naturopatiei m-am regasit cu adevarat, deoarece nu puteam disocia sanatatea fizica, psihica si emotionala. Iar acest lucru doresc sa il transmit si oamenilor care vin spre mine in cautarea propriei sanatati!

alexandra George

ALEXANDRA GEORGE
Naturopat-Iridolog, Colaborator